A+ A A-

Įrašai, filtruoti pagal datą: Sekmadienis, 20 lapkričio 2022 - Skuodo Kultūros Centras

Humoro grupių festivalis „Juokis“ Skuode

humoro grupiu fetsivalis skuode 2022

Naujas programas rodys aukštaičiai ir žemaičiai. 
Skuode į sceną išeis per 20 artistų – talentingų šio žanro puoselėtojų.
Aukštaičių garbę gins garsioji SPRANDŽINA iš Šeduvos (vadovė Izolina Stanulienė). Programoje „Išmanieji“ talentingai pašiepiamas žmonių nesusikalbėjimas, susvetimėjimas, priklausomybė nuo išmaniųjų technologijų. Šeduviškiai žavi raiškia, šaržuota vaidyba, linksmomis improvizacijomis.
Žemaitijai atstovaus KANAPIS iš Telšių r. Nevarėnų (vadovas Albinas Šmukšta). Programoje „Klauskite „Kanapio“ trys ugningi vyrukai atsakinės į žiūrovų klausimus, dalins patarimus nusiminusiems ir nusivylusiems. Šventėje debiutuojantis kolektyvas KRIUKIS iš Skuodo r. Šačių (vadovė Jūratė Bagočienė) rodys „Tris nemylimas“ – žinomos Žemaitės komedijos šiuolaikinę versiją. Graudžiai linksmų istorijų apie pastangas kaip nors išgyventi pažers KVIETKA (Danguolė Pauliuvienė) iš Skuodo r. Šatraminių. Koncertą paįvairins humoristas Vaclovas Vičius iš Vilniaus, kuris dovanos ironiškų epigramų puokštę.
Atvykstantys kolektyvai – labai skirtingi. Vieni pašiepia amžinas žmonių ydas ir silpnybes, netikusius tarpusavio santykius, kiti labiau signalizuoja apie dabarties socialines problemas. Humoro amplitudė labai plati: nuo švelnios ironijos iki skaudaus sarkazmo.
Šventės rengėjai tikisi, kad žiūrovai gausiu apsilankymu ir karštais plojimais paliudys, jog skuodiškiai dar nepamiršo juoktis. Tuo labiau, kad bilieto kaina – tik 6 eurai. Iki šviesaus ir viltingo pasimatymo!

Skaityti daugiau ...
Prenumeruoti šį RSS naujienų kanalą



Joomla Extensions powered by Joobi

Kontaktai

Gedimino g.1, LT-98140 Skuodas

Tel. (8 440) 51581
El. paštas sekretore@skuodokc.lt

Įmonės kodas 174591063

Skuodo rajono kultūros centras, 2014
Savivaldybės biudžetinė įstaiga
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre

Log in or Sign up